Prognoza meteo; vremea în următoarele trei zile

Miercuri, cerul va avea înnorări temporare şi va ploua slab, local în centru şi în nord-est şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi, trecător, în sud-vest şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia. Pe arii restrânse, dimineaţa, se va semnala ceaţă.

In Capitală, dimineaţa vor fi 4…6 grade. Pe parcusrul zile, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 22 de grade. Vor fi condiţii de ceaţă dimineaţa.

La munte cerul va avea înnorări temporare şi va ploua slab, local în Carpaţii Orientali şi pe arii restrânse în Carpaţii Occidentali şi în Carpaţii Meridionali. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări, cu viteze mai mari pe creste. Valorile termice vor marca o scădere faţă de ieri.

Joi vremea va deveni ușor mai caldă decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 17-18 grade în depresiuni şi în nordul ţării și 26 de grade la Drobeta Turnu Severin. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nordul teritoriului, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va avea intensificări în regiunile vestice și nord-vestice, precum și pe litoral, iar la munte va sufla tare. Dimineața, vor fi condiții de ceață.

În Capitală, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineata, 6-8 grade şi la amiază, în jur de 23 de grade.

Vineri, în regiunile din vestul, centrul și nordul țării, vremea se va răci, cerul va fi mai mult noros și va ploua. În restul teritoriului, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată, iar cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară când pe arii restrinse va ploua. Vântul va avea intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor situa între 13-14 grade frecvent in vestul, centrul si nordul ţării și 26-27 de grade in Muntenia, izolat poate si 28 de grade.

În Bucureşti, vremea va fi caldă. 9-11 grade dimineata si 26-27 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară, când va ploua. Vântul va sufla slab și moderat.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *