Protest anti grațiere la Timișoara: ”Vrem democrație, nu vrem golănie!” (video)

Peste 3.000 de persoane au ieșit la protest și dumninică seara la Timișoara, în a treia zi de proteste organizate. Oamenii cer Guvernului să renunțe la ordonanța privind grațierea și amnistia și au strans semnături pentru o petiție.

Protestatarii au purtat pancarte pe care au scris: „Spune nu grațierii”, „Vă rugăm să ne scuzați, noi protestăm, voi ne furați”, „Dragnea I’m gonna Liviu”, „Vrem program de guvernare, nu penali cu condamnare”, „Ei grațiați, noi furați”, „Mulțumim Dacian Cioloș”, „Nu vrem să ne transformați în hoți, sclavi și emigranți”, „În democrație hoții stau la pușcărie”.

Organizatorii au apelat la protestatari pentru a semna și o petiție ”în vederea consolidării statului de drept”. Documentul  este adresat președintelui Camerei Deputaților – Liviu Dragnea, președintelui Senatului – Călin Popescu Tăriceanu, ministrului Justiției – Florin Iordache și, nu în ultimul rând, premierului Sorin Grindeanu.

Manifestația de la Timișoara a primit aprobare, astfel că participanții, încolonați în spatele unei mașini de poliție, au pornit în marș si spre Prefectura Timiș. (Foto: Adrian Pîclișan)

sursa: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *