Protest in Lugoj impotriva guvernului

Marţea neagră a Ordonanţei buclucaşe a scos si  la Lugoj aproape 200 de persoane.

Întâlnirea a fost stabilită pentru ora 18, pe platoul Casei de Cultură, unde lugojenii au venit pregătiţi cu pancarde pe care scria ”Lașilor”, ”Pentru justiție, încă o revoluție!”, ”Nimeni nu e mai presus de lege!”, dar şi mesaje adresate premierului Grindeanu.

Printre aceştia a fost şi un căţel cu o pancarda inedită, apărându-şi demnitatea. Pe ea scria “Eu nu am primit 30 de lei. Iubesc oamenii şi libertatea”.

Un mic grupuleț, care purta un banner cu menţiunea „Laşilor”, stătea sfios în faţa adunării, iar din când în când o doamnă vocifera în speranţa că va fi auzită de ceilalţi. Mulţimea a fost liniştită aproape o oră, răbufnind uneori în scurte reprize de lozinci.

Manifestanţii au pornit in jurul orei 19 spre Primărie unde au scandat împotriva administației locale, a PSD-ului şi a Guvernului.  Aceştia au strigat ”Vrem dreptate, nu imunitate!”, ”Hoții!”, ”DNA să vină sa vă ia!”, ”Hotii la închisoare, nu la suspendare!”, ”Demisia!”, ”PSD, ciuma roșie!”, ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”, ”Lugojul cere, fără grațiere!”.

Pelerinajul protestatarilor i-a adus în faţa sediului local al PSD, unde au poposit preţ de câteva minute pentru a huidui şi a fluiera.

Lugojenii, însoţiţi de poliţişti şi jandarmi, s-au întors pe platoul Casei de Cultură.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.