Pui de ren alb ca zăpada, foarte rar, fotografiat în sălbăticie

Un pui de ren alb, foarte rar, a fost fotografiat în sălbăticie, în Norvegia. “Abia putea fi deosebit de zăpadă”, spune fotograful care a postat imaginile pe Instagram.

Mads Nordsveen, un fotograf de 24 de ani din Oslo, se afla într-o excursie pe munte, alături de câţiva prieteni. Grupul s-a întâlnit accidental cu puiul de ren alb.

Animalul, foarte rar, nu a părut speriat de apariţia oamenilor

“A venit foarte aproape de mine şi ne-am privit reciproc în ochi. Era relaxat, calm şi prietenos. Aproape că voia să facă şedinţa foto. Era foarte curios şi amuzant, ca un mic explorator”, povesteşte fotograful.

Nordsveen a reuşit să-l pozeze pe simpaticul ren, alb ca zăpada de care abia putea fi deosebit. Apoi a apărut şi mama puiului.

“A dat târcoale câteva minute, înainte de a se duce la mama sa. A fost un moment magic, de poveste. Sper să ne mai întâlnim într-o bună zi”, mai spune tânărul.

Fotografiile postate de fotograf pe contul lui de Instagram au devenit virale. Potrivit Ladbible, nu este vorba despre un ren albinos. Puiul are însă o mutaţie genetică foarte rară care i-a lăsat blana fără pigment, nu însă şi ochii.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.