Răbdare și carburant; se lucrează pe șoseaua Lugoj-Deva!

Dacă circulaţi pe drumul dintre Lugoj şi Deva, înarmaţi-vă cu multă răbdare şi carburant pentru utilizarea aerului condiţionat! Aici, cei de la Drumuri lucrează în continuare la refacerea carosabilului.

Dacă la un drum lejer, pe autostradă, deocamdată nu putem decât să visăm, pentru a ajunge de la Deva la Lugoj sau invers trebuie să îndurăm traficul îngreunat de pe DN 68A. Iar pe lângă traficul infernal, în această perioadă va trebui să aşteptăm pe şosea indicaţiile piloţilor de trafic, având în vedere că acolo se lucrează la carosabil.

Cei de la DRDP Timişoara anunţă că pe sectorul DN 68A Coșava – Coșevița se desfășoară lucrări de reparații în regie proprie. Cât va mai dura acest coşmar? Nu se ştie, dar cei de la Drumuri ne asigură că „DRDP Timișoara va interveni ori de câte ori este nevoie pentru a asigura condiții optime ale căii de rulare”.

Vă reamintim că tot traficul de pe autostrada A1 coboară la Margina de pe drumul de viteză şi urmează traseul pe drumul naţional vechi, până la Şoimuş, pentru că loturile 3 şi 4 din acest drum rapid sunt în construcţie.

DRDP Timişoara le sugerează şoferilor şi două rute alternative, pe distanţe mai mari decât drumul direct Timișoara – Deva – Sibiu: ➡️Timișoara – A1 – Lugoj – Caransebeș – Hațeg – Simeria – A1, respectiv ➡️Timișoara – Arad – Lipova – Săvârșin – Deva – A1.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.