Radare fantoma in curand pe Autostrada Nadlac – Timisoara – Lugoj – Margina

Vin vremuri grele pentru soferii care ajunsi pe Autostrada calca prea tare pedala de acceleratie socotind ca o sosea de mare viteza e facuta tocmai pentru asta.

Brigada Autostrazi si Misiuni Speciale foloseste de cateva zile noi aparate radar pe mai multe tronsoane de autostrada din tara.

Este vorba de asa zisele Radare Fantoma aflate in masini neinscriptionate, greu de depistat. Acestea sunt in trafic si masoara viteza de deplasare, fara ca soferii sa banuiasca ce li se intampla.

O astfel de masina a ajuns deja la Biroul de Politie al Autostrazii A1 si in scurta vreme va intra si ea in trafic.

Acum, aparatul radar este in perioada de teste pentru omologare, au dezvaluit reprezentantii Biroului, care insa n-au putut preciza si cat timp va trece pana cand masina intra efectiv in paine, spunand doar ca e o chestiune de zile.

Acestia au spus insa ca radarul cu pricina va functiona pe toate tronsoanele de autostrada din zona de vest, intre Deva si Nadlac, intre Timisoara si Nadlac, dar si spre Lugoj si chiar pe segmentul proaspat inaugurat, intre Traian Vuia si Margina.

Politistii reamintesc ca limita de viteza pe autostrada este de 130 km/h, iar soferii care depasesc aceasta limita cu 50 km se vor alege cu amenda si cu suspendarea permisului de conducere pe 3 luni.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *