Rapperul P. Diddy, pe primul loc in topul vedetelor intocmit de Forbes

Cinci miliarde si jumatate de dolari este suma adunata in ultimul an de cele o suta de celebritati incluse in topul Forbes al vedetelor din muzica, sport, film sau arta, cu venituri de invidiat.

Rapperul P. Diddy a dat lovitura cu cateva afaceri profitabile si ocupa primul loc. Este urmat de Beyonce, la o distanta deloc de ignorat.

Sean Diddy Combs a ajuns in fruntea clasamentului Forbes datorita castigurilor din muzica si afaceri. A strans fabuloasa suma de 130 de milioane de dolari intre 1 iunie 2016 si 1 iunie 2017.

A obtinut 70 de milioane de dolari dupa ce a vandut o treime din compania sa de moda. Restul “averii” reprezinta incasarile concertului aniversar si profitul adus de actiunile pe care artistul le detine la o companie producatoare de votca.

Beyonce a reusit sa adune, in ultimul an, 105 milioane de dolari si ocupa locul doi. Banii provin din incasarile turneului ei si ale albumului “Lemonade”. Artista este insarcinata cu gemeni si a anuntat ca, in urmatoarea perioada, familia va primi intreaga ei atentie.

J.K. Rowling completeaza podiumul. 95 de milioane de dolari au intrat, intr-un an, in conturile autoarei britanice. Ultima ei opera, “Harry Potter and The Curse”, s-a vandut in patru milioane si jumatate de exemplare numai in Marea Britanie. Piesa de teatru omonima se va juca cu casa inchisa pana la mijlocul anului viitor.

Drake a sustinut numeroase concerte si efortul a dat roade. Ocupa locul patru, cu castiguri de 94 de milioane de dolari, de doua ori mai mult decat in anul precedent.

Pe locul cinci il gasim pe Cristiano Ronaldo, care a castigat in ultimul an aproape 93 de milioane de dolari.

Si Jackie Chan continua sa aiba castiguri frumoase. In ultimul an, conturile i-au fost alimentate cu 49 de milioane de dolari.

Clasamentul de anul acesta s-a remarcat si prin schimbari radicale.

Taylor Swift, care, anul trecut deschidea clasamentul, se afla acum pe locul 49, cu venituri de 44 de milioane de dolari, de aproape patru ori mai mici decat in 2016.

sursa: stirileprotv.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.