RATT cere ajutorul timisorenilor: Ati vazut acesti indivizi?

Reprezentanții RATT le cer ajutorul timișorenilor, după ce trei persoane au vandalizat mai multe stații de închiriat biciclete de pe malurile Begăi. Oficialii regiei au făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere.

Reprezentanții Regiei Autonome de Transport în Comun Timișoara susțin că cei trei, pe care îi puteți vedea în imagini, au vandalizat, în mai multe seri la rând, unele stații din sistemul VeloTM de pe malul Begăi.

„RATT vă cere sprijinul la identificarea unui grup de trei persoane ce a vandalizat, în mai multe seri consecutiv, stații făcând parte din sistemul VeloTM aflate pe malul Begăi. Dacă puteți oferi informații despre acestea sau îi puteți identifica, vă rugăm să sunați la Dispeceratul RATT – 0356.803.716 sau direct la 112”, transmit reprezentanții RATT.

Fotografiile cu ei au fost postate pe site-ul regiei, dar cei de la RATT aparent nu au avut nevoie de o promovare mai bună, așa că nu au informat nici mass-media și nici nu au postat imaginile pe pagina lor de Facebook, unde au devenit foarte activi în ultima perioadă.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *