“Război al interlopilor români în Londra”. Tabloidele britanice: Românul ucis, liderul unei grupări mafiote

Tabloidele britanice The Sun și Daily Mail relatează despre un război al interlopilor români în Londra.

Răsturnare de situație în cazul românului ucis în urma unei bătăi cu bâte de baseball, în Londra. Daily Mail și The Sun susțin că Sorin Serbu este de fapt un interlop șef, existând ”temeri că uciderea sa ar putea declanșa în Londra un război între grupări de mafioți din România.”

Găști de interlopi români ar putea fi atrase într-o dispută violentă pe pământ britanic după ce un lider imigrant al unei grupări criminale a fost ucis în bătaie, relatează The Sun.

În vârstă de 36 de ani, Sorin Serbu, se ocupa cu traficul de droguri și de persoane în Londra. A fost luat prin surprindere și bătut de bărbați mascați. Ar fi fost între 5-8 atacatori. Atacul s-a petrecut în afara barului ”Global Romanian Bar”, din Ilford, în capitala britanică.

Poliția se teme că moartea sa va duce la un război pentru putere între grupări interlope, potrivit tabloidelor care citează o sursă din România menționând că ”va mai fi vărsare de sânge”.

”Serbu a făcut milioane din droguri și prostituție în Europa de Vest, înainte de a-și muta imperiul în Italia”, mai scriu englezii. ”Când a ajuns în UK cu ”afacerile” celelalte grupări i s-au opus. Potrivit unei surse, Serbu a încercat să se impună și a adus în jur de 100 de prostituate. Rivalii săi nu au privit cu ochi buni această decizie.”

sursa: stirileprotv.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.