Razie de amploare a politistilor din Faget si Gavojdia, in weekend

Acțiune de amploare a polițiștilor din Făget și Găvojdia, în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Oamenii legii au controlat atât reprezentanții societăților comerciale din zonă cât și șoferii și persoanele predispuse la comiterea de infracțiuni. În total au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 40.000 de lei.

La acțiune au participat polițiști de la Rutieră, Ordine Publică dar și de la Investigații Criminale. Oamenii legii au verificat dacă societățile comerciale din zonă funcționează legal, au identificat persoane predispuse la săvârșirea de infracțiuni, dar și șoferii care încălcau legislația rutieră.

Au fost verificate aproape 250 de autovehicule şi legitimate peste 300 de persoane. În urma controalelor efectuate, au fost constatate 2 infracțiuni şi aplicate 107 sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociala, a ordinii si liniștii publice, Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de aproape 40.000 de lei. De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării un permis de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

foto: arhiva

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *