Reacţia halucinantă a Poliţiei Rutiere după ce s-a aflat că pedofilul din lift este agent! “Voi nu ştiaţi de el dacă era colegul vostru?”

La scurt timp după ce toate televiziunile din România au vuit că pedofilul care a agresat doi copii într-un lift din Drumul Taberei este agent, Poliţia Rutieră a publicat pe pagina oficială de Facebook un mesaj halucinant.

Au transmis că individul căutat de toată România a fost prins, că se află în custodia poliţiştilor şi că este audiat de procurori. Nici gând să amintească în mesaj elementul cel mai şocant. Şi anume că pedofilul le este coleg! Mai mult, cei de la Poliţia Rutieră au transmis informaţia citând o televiziune!

“Bărbatul care a agresat la sfârşitul săptămânii trecute doi copii, de 5, respectiv 9 ani, în Capitală a fost prins de poliţişti! În aceste moment, bărbatul se află în custodia poliţiştilor de la Poliţia Capitalei şi este audiat de către anchetatori, potrivit România TV”, a scris Poliţia Rutieră pe Facebook.

Bărbatul care a agresat la sfârşitul săptămânii trecute doi copii, de 5, respectiv 9 ani, în Capitală a fost prins de…

Posted by Poliția Rutieră București on 8 Ianuarie 2018

Evident, internauţii au taxat imediat mesajul, comentând ironic, nervos şi, chiar, furios informaţiile transmise de oficiali.

 

 

 

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *