Record de amenzi în minivacanţa de Sf. Maria.

În ultimele patru zile, cu ocazia minivacanţei de Sfânta Maria, poliţiştii au prins în flagrant peste 500 de autori de infracţiuni şi au dat aproximativ 30.000 de sancţiuni contravenţionale. Amenzile aplicate au depăşit 11.000.000 lei, însemnând peste 2,4 milioane de euro.

Şi vitezomanii au fost sancţionaţi de poliţişti, care au reţinut 1.994 de permise de conducere. Practic, 655 de conducători auto au rămas fără permis pentru că au depăşit viteza legală de circulaţie şi 240 pentru că s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

În total, patrulele de ordine publică au intervenit pentru rezolvarea a aproximativ 14.000 de evenimente care au fost sesizate de cetăţeni, majoritatea prin sistemul naţional unic de urgenţă 112.

89 de migranţi ilegali, depistaţi în ultimele patru zile

De asemenea, poliţiştii de frontieră au depistat, în ultimele patru zile, 89 de migranţi ilegali şi 62 de infracţiuni săvârşite, aplicând 118  contravenţii. În total, 1.313.000 de persoane au tranzitat frontiera, în această perioadă, însemnând mai mult de jumătate pe sensul de ieşire din ţară.

Pompierii si echipajele SMURD au desfăşurat aproape 5.000 de misiuni, dintre care 3.907 pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, 548 pentru stingerea incendiilor şi 15 pentru limitarea şi înlăturarea efectelor fenomenelor hidro-meteorologice periculoase, se mai precizează în comunicatul MAI.

23 de obiective turistice, fără aviz de securitate la incendiu

Şi de această dată, în urma celor 263 de controale făcute, au fost găsite obiective turistice care funcţionau fără aviz de securitate la incendiu. În total, 23, poliţiştii aplicând amenzi de aproape 41.000 lei.

sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.