Regele Mihai este conştient şi vorbeşte cu cei din jur. De ce nu a fost primit Nicolae

Starea Regelui Mihai s-a îmbunătăţit, spune principesa moştenitoare Margareta.

Potrivit TVR, Principesa moştenitoare Margareta a declarat duminică seară că mai are încă emoţii privind starea tatălui său, dar aceasta s-a ameliorat substanţial. Regele este conştient în cea mai mare parte a timpului, vorbeşte, recunoaşte persoane şi a întrebat de ce este atât de multă lume în jurul său.

Căderea fizică de săptămâna trecută a fost cea mai gravă de până acum, spune principesa, citată de TVR dat fiind că până acum 2 săptămâni Regele era perfect conştient şi se interesa constant de situaţia din ţară.

Principesa Margareta a precizat că nepotul regelui, Nicolae Medforth-Mills, nu a fost primit fiindcă “aceasta a fost dorinţa Majestăţii Sale”. Ultima întâlnire a avut loc după ce i s-a retras titlul de principe şi, potrivit spuselor pricipesei, ”întâlnirea nu i-a făcut bine Majestăţii Sale”. Regele Mihai ar fi cerut să nu se mai întâlnească cu Nicolae, susţine principesa.

Un alt indiciu că regele se simte mai bine este acela că în ultimele două zile Principesa Maria a revenit în România, vizitând luni Muzeul Naţional Cotroceni.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.