Repetitii pentru parada de 1 Decembrie, la Timisoara. Programul manifestarilor

Se pun ultimele lucruri la punct pentru ziua de 1 Decembrie, la Timisoara. Militarii, pompierii, jandarmii, poliția și alte forțe care vor defila prin fața Palatului Administrativ din Timișoara, de Ziua Națională a României, au făcut repetiții cu o zi înainte de eveniment.

La parada de 1 Decembrie de la Timișoara, care va avea loc pe Bulevardul Revoluției, prin fața Palatului Administrativ (sediu al Consiliului Județean Timiș și al Instituției Prefectului) vor defila 462 de militari, jandarmi, polițiști, pompieri și alte forțe și 86 de autospeciale și tehnică militară.

Pe o ploaie măruntă, la Timișoara a avut loc repetiția pentru Ziua de 1 Decembrie. Au defilat militari, polițiști, jandarmi, cu vehiculele și tehnica de luptă din dotare. În parada de Ziua Națională a României vă va fi prezentată și noua autospecială de lucru la înălțime a pompierilor, dar veți vedea și polițiști locali pe segway-uri și șalupa poliției locale sau echipaje de intervenție ale altor forțe.

Manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie încep la ora 11, în fața Palatului Administrativ (sediu al Consiliului Județean Timiș și al Instituției Prefectului) de pe Bulevardul Revoluției din 1989, cu prezentarea drapelului de luptă și sosirea oficialităților, pentru ca, de la ora 11.30, să înceapă defilarea detaşamentelor Ministerului Apărării Naționale (MAPN), și a detaşamentelor şi tehnicii Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Serviciului Român de Informații (SRI), Penitenciarului Timișoara, Direcției Poliției Locale a Municipiului Timișoara.

La ora 18.30, în Piața Victoriei, va avea loc un concert al orchestrei Timișoara Big Band, iar la ora 19 se va deschide oficial cea de-a 11-a ediţie a Târgului de Crăciun, care se va desfăşura în acest an în Piaţa Victoriei şi în Piaţa Libertăţii, apoi va fi aprins iluminatul festiv de sărbători. Hora Unirii se va întinde în centrul Timișoarei, unde va fi și un spectacol al Ansamblului „Timişul”, cu participarea soliştilor: Petrică Moise, Carmen Popovici Dumbravă, Petrică Miulescu Irimică, Mihaela Petrovici și Adrian Stanca.

Ora 20 o aduce pe scena din Piața Victoriei pe Alina Eremia, iar la ora 21 intră în scenă formația Pragu’ de Sus, pentru ca la ora 21.45 să înceapă recitalul susținut de Inna. Ziua se încheie cu un foc de artificii, la ora 22.30.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.