Restrictii de circulatie pe A1, in urma unor lucrari si a unui transport agabaritic

Traficul rutier de pe Autostrada A1, între nodurile Remetea Mare și Giarmata este afectat în aceste zile de efectuarea unor lucrări. De asemenea, spre Nădlac, pe autostradă va circula un transport agabaritic.

Până vineri, între nodurile Remetea Mare și Giarmata, se execută lucrări de marcaje rutiere. Din acest motiv, pe sectoarele unde se află echipele societății contractate pentru această activitate se va circula cu devieri pe o singură bandă. Marcajele se aplică până la ora 18, pe ambele sensuri ale autostrăzii, informează cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

Traficul normal va avea de suferit, în perioada 13 – 17 septembrie. În aceste zile se va efectua un transport cu depășiri pe ruta: Cincu – DJ 105 – Voila – DN 1 – Sibiu – A 1 – Șoimuș – DN 76 – DN 7 – DN 68A – Margina – A 1 – Nădlac II PTF. Lățimea maximă a vehiculului este 3,25 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Conform legislației privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de Poliția Rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.