Reţea de hoţi de carburanţi din Nădrag, anihilată de poliţiştii făgeţeni

Patru bărbați din Nădrag, cu vârste cuprinse între 19 și 49 de ani, au primit luni, 12 februarie, vizita polițiștilor făgețeni după ce a reieșit din cercetări că, în luna ianuarie, cei în cauză ar fi sustras carburant din mai multe autoturisme staționate pe raza orașului Făget, creând un prejudiciu de aproximativ 3500 de lei.

În urma percheziţiilor, de la locuințele celor patru, poliţiştii au ridicat opt recipiente din plastic, cu o capacitate de aproximativ 50 de litri, furtunuri din cauciuc și plăcuțe cu numere de înmatriculare, folosite la comiterea faptelor.

Pe numele a trei bărbați au fost emise mandate de aducere, cei în cauză fiind conduși la sediul poliției în vederea audierii.

Faţă de doi bărbați, de 21 și 30 de ani, s-a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.