Rețea de traficanți de stupefiante din Lugoj, Reșița și Caransebeș, anihilată de polițiști

Membrii unei rețele de trafic de droguri din Lugoj, Reșița și Caransebeș au primit ieri dimineța vizita polițiștilor de la combaterea criminalității organizate, în cadrul unei operațiuni de amploare intitulată “Hydra”.

Oamenii legii au efectuat un număr de 13 percheziţii în locații folosite de suspecţi și au ridicat aproape 200 de doze susceptibile a fi substanțe psihoactive, droguri de risc și alte bunuri de interes în probarea faptelor infracționale.

„A fost demarată Operațiunea denumită Hydra, în care, până în prezent, au fost identificate un număr de 19 persoane față de care s-a început urmărirea penală pentru efectuarea de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, iar față de două dintre acestea și pentru trafic de droguri de risc. În baza mijloacelor de proba s-a stabilit că în perioada 2017 – 2018 pe raza municipiilor Reșița și Caransebeș au acționat mai multe persoane, care au distribuit în rândul tinerilor substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv. Acestea preluau substanțele din diverse surse, în special furnizori de pe raza județului Timiș, după care le împărțeau în doze și le distribuiauinformează procurorii DIICOT.

Au fost puse în executare 19 mandate de aducere şi au fost audiate alte persoane în calitate de martor.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *