Retim nu mai ridică gunoaiele de la cei fără contract şi va începe verificări la abonați

Societatea Retim a anunțat că va sista ridicarea deșeurilor de la cei care, încă, nu au încheiat un contract cu noul operator de salubritate.

Săptămâna următoare lucrătorii societății vor începe confruntarea cantității de gunoi colectate de pe străzile din municipiu, cu numărul de persoane care au fost declarate în contracte, atât la blocuri, cât și la case.

“De la 1 septembrie angajații Retim vor ridica doar gunoiul din pubele distribuite de societate și doar de la cei care au încheiate contracte. Nu vor mai fi golite pubelele care au fost date de Salprest sau de alte tipuri, de la cetățenii care nu au încheiat un contract cu Retimul. De săptămâna viitoare se vor face verificări la abonați, privind cantitatea de gunoi colectată, raportată la numărul de persoane declarate. Cantitatea de gunoi stabilită de normativele în vigoare pe cap de locuitor, pentru o zi este de 0,4 kg. În prezent gradul de colectare, din Lugoj este mult mai mare față de ceea ce ar trebui să fie, conform datelor pe care noi le-am primit la începutul operării”, a spus Laurențiu Avram, reprezentantul Retim pe zona zero, din care face parte și Lugojul.

Din cele aproximativ 8.000 de case din municipiu, doar 6.500 au contracte de salubritate.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *