Rock si muzica simfonica la Bastion. Doua concerte de exceptie in weekend

Rock-ul și muzica simfonică se vor întâlni, în acest weekend, la Bastionul Maria Theresia din Timișoara. Începe Sincretic Bastion 2021.

Muzeul Național al Banatului, împreună cu Consiliul Județean Timiș au planificat, în zilele de sâmbătă și duminică, două concerte excepționale în aer liber.

Sincretic Bastion 2021 debutează sâmbătă, 24 iunie, de la ora 20.30, cu un concert susținut de Orchestra Operei din Novi Sad.

„Alături de aceasta, pe scenă vor urca soliști de prestigiu în lirica operelor din Viena, Berlin, Seul și Timișoara, cu un repertoriu internațional de mare popularitate. Katarzyna Dondalska, Natalia Ushakova, Anda Luoise Bogza, Jegyung Yang, Aura Twarowska sau Jongming Park sunt câteva din numele sonore care vor prezenta o gală de operă cu arii și duete din creația compozitorilor W.A. Mozart, G. Rossini, J. Strauss, G. Puccini, Ch. Gounod”, anunță organizatorii.

 

Dumincă, 25 iunie, de la aceeași oră, timișorenii vor avea parte de un spectacol extraordinar susținut de Pasărea Rock și mezzosoprana Aura Twarowska, acompaniați de Orchestra Simfonică a Vojvodinei.

Ambele concerte se vor defășura sub bagheta Maestrului Radu Pop, liantul celor două seri muzicale.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.