Rom disparut fara urma, imediat ce judecatorii lugojeni au pronuntat prima sentinta

Unul dintre romii implicati in scandalul din luna iulie a anului trecut din fata Politiei Lugoj a disparut fara urma imediat ce judecatorii lugojeni au pronuntat  prima sentinta in dosarul in care e implicat.

Tanta Adam a incalcat astfel conditiile controlului judiciar, asa ca procurorii si politistii au solicitat rapid un mandat de arestare.

Judecatorii lugojeni au admis solicitarea anchetatorilor insa decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel. ”Dispune înlocuirea masurii preventive a controlului judiciar, luate prin Ordonanta procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj emisa în data de 22.07.2017, în dosarul nr. 1135/P/2017, cu masura preventiva a arestului preventiv fata de inculpatul TANTA ADAM, condamnat în prima instanta pentru savarsirea infractiunilor de distrugere, tulburare a ordinii si linistii publice. Dispune arestarea preventiva a inculpatului TANTA ADAM, pe o perioada de 30 de zile, începand cu data punerii efective în executare a masurii preventive. Dispune emiterea mandatului de arestare preventiva la data ramanerii definitive a prezentei încheieri. Cu contestatie în termen de 48 de ore de la comunicare.”, au anuntat judecatorii in solutia pe scurt.

Tanta Adam a fost condamnat in prima instanta la un an si sapte luni de inchisoare cu executare.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.