Român filmat în Marea Britanie în timp ce fura donațiile pentru bolnavii de cancer

Un tânăr român a fost surprins și filmat de doi britanici, noaptea, în timp ce fura haine și obiecte donate pentru bolnavii de cancer, lucruri lăsate de oameni pe stradă, într-un loc special amenajat.

Românul este surprins de cei doi britanici – o femeie și un bărbat – în timp ce încarcă obiectele într-o pubelă. Scandalizată, femeia scoate mobilul și filmează, în timp ce se apropie de hoț și îl acuză direct de furt.

Curând, celor doi britanici li se alătură un muncitor de la salubrizare, cel mai probabil imigrant, indignat și el de gestul românului.

În timp ce filmează, britanica strigă la el de mai multe ori, în limba ei maternă: ”Nu fura!”.Hoțul îi răspune: ”Nu mai filma, doamnă!”.

Românul nu vorbește limba engleză, dar pare că o înțelege foarte bine. Atunci când este întrebat în engleză ”Unde locuiești?”, românul răspunde ”Aici, aproape, five minute”.

Femeia îi spune că acele lucruri sunt pentru bolnavii de cancer, iar după câteva minute, exasperat, românul descarcă obiectele din pubelă și pleacă supărat că a fost prins.

Filmarea a fost postată pe un grup de Facebook al românilor din Marea Britanie. Evident, comentariile au fost colorate și, poate nu așa surprinzător, au fost și mulți care nu au văzut nimic în neregulă în gestul conaționalului nostru.

Roman surprins in timp ce fura din donatiile pentru Cancer Research UK . Il cunoasteti ?

Posted by Romanians in UK on 23 Octombrie 2017

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.