Româncă de 29 de ani executată în stil mafiot, în Spania.

O româncă a fost executată în stil mafiot în Spania, fiind împuşcată de doi bărbaţi chiar în faţa casei, la Zaragoza. Maria avea 29 de ani şi a murit în braţele surorii ei, care a asistat îngrozită la tragedie.

Maria Marian, o sibiancă stabilită împreună cu tatăl şi sora ei în Spania, la Zaragoza, e victima unei execuţii sângeroase, fiind împuşcată mortal în faţa propriei case.

Miercuri seara, în jurul orei 20:00, românca a coborât din maşină, în Torre de Urzaiz, o suburbie a oraşului Zaragoza. Doi bărbaţi care aparent o aşteptau în întuneric s-au apropiat de ea şi au deschis focul de aproape, cu pistoalele, apoi au fugit cu un autoturism de culoare roşie.

“Am auzit două împuşcături, apoi o maşină care a plecat în viteză.”, a declarat o vecină pentru heraldo.es.

El Periodico de Aragon scrie că suspecţii, care ar putea avea legături cu traficul de droguri, nu au fost găsiţi deocamdată, dar felul în care românca a fost executată indică o reglare de conturi.

În vârstă de 29 de ani, Maria M. avea o relaţie cu un cetăţean spaniol şi locuia la Zaragoza împreună cu sora şi cu tatăl ei. Imediat după ce a fost împuşcată, a căzut lângă maşină şi a murit. Salvatorii ajunşi la faţa locului chemaţi de sora ei nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Vecinii româncei spun că ea a păstrat o relaţie amoroasă cu un spaniol din zonă care acum doi ani fusese arestat pentru că deţinea o plataţie clandestină de marijuana. Bărbatul e unul dintre suspecţi în cazul crimei.

Tatăl celor două românce era în casă şi le aştepta la cină, auzind şi el împuşcăturile şi ieşind îngrozit afară.

Unul dintre suspecţi, conform declaraţiei dată de sora victimei, ar fi un bărbat cu vârsta între 35 şi 40 de ani, nu mai înalt de 1,65 metri, păr blond tuns scurt, fiind îmbrăcat cu o scurtă kaki. Al doilea e aproximativ de aceeaşi statură, purta blugi negri şi un sacou de culoare închisă.

Poliţia a instituit filtre în întreaga provincie şi-i caută pe cei doi asasini. Un dispozitiv impresionant de agenţi sunt pe urmele lor.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.