Românca dispărută şi copiii ei, printre supravieţuitorii din hotelul din Italia lovit de avalanşă (MAE nu are confirmarea oficiala)

Pompierii care intervin la hotelul Rigopiano afectat de avalanşa din centrul Italiei au găsit opt persoane în viaţă, scrie presa italiană. Printre acestea s-ar afla şi românca în vârstă de 43 de ani, dar şi fiica ei, în vârstă de şase ani. Din ultimele informaţii neconfirmate încă oficial, se pare că şi al doilea copil al româncei a fost scos în viaţă din hotelul înghiţit de avalanşă. Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu a precizat că MAE aşteaptă confirmări din partea autorităţilor italiene.

Românca dispărută în urma avalanşei din Italia şi fiica ei probabil se numără printre cele opt persoane salvate de echipele de intervenţie, însă, deocamdată, nu există niciun anunţ oficial, relatează presa italiană.

Conform site-ului Quotidiano.net, o fetiţă de şase ani, care ar putea fi cea a româncei, a fost salvată. Potrivit site-ului Consumatrici.it, adjunctul ministrului de Interne, Filippo Bubbico, a confirmat scoterea în viaţă a fetiţei într-o declaraţie făcută pentru postul de radio GR1.

Al doilea copil al româncei salvată de sub hotelul afectat de avalanşa din Italia a fost găsit în viaţă, afirmă surse citate de site-ul IlCcentro.Gelocal.it, dar informaţia nu a putut fi deocamdată confirmată oficial.

sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *