Românca rănită în atentatul de la Londra a murit

Andreea Cristea, românca în vârstă de 31 de ani rănită grav în atentatul de la Londra, a decedat în spital, anunţă poliţia metropolitană londoneză.

“Detectivii care investighează atacul terorist comis pe data de 22 martie pe podul Westminster din Londra pot confirma că femeia în vârstă de 31 de ani a murit joi după-amiaza, 6 aprilie”, anunţă Poliţia metropolitană londoneză (Scotland Yard), într-un comunicat publicat pe site. Femeia primea îngrijiri medicale în spital în urma atacului.

“În timp ce identificarea formală este aşteptată, noi credem că femeia este Andreea Cristea”, mai anunţă Poliţia metropolitană londoneză în comunicat. Rudele apropiate au fost informate, mai anunţă Scotland Yard.

Andreea Cristea şi Andrei Burmaz, logodnicul ei, se aflau în vacanţă împreună la Londra când au fost loviţi de către atentatorul Khalid Masood pe podul Westminster, deasupra Tamisei. Potrivit ambasadorului român la Londra, Dan Mihalache, Andrei ar fi urmat să îşi ceară iubita în căsătorie chiar în ziua atacului.

Românca a fost izbită în plin de masina atacatorului şi proiectată în Tamisa de unde a fost salvată în viaţă, dar cu răni foarte grave. Ea a fost operată pe creier, iar starea sa s-a menţinut critică.

sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *