Românce prinse la furat în Marea Britanie, deportate in țara

Doua romance din Marea Britanie urmeaza sa fie deportate in tara, dupa ce au fost prinse de mai multe ori furand din buzunare si magazine.

Viorica Calescu, de 44 de ani, si Simona-Carmen Barabas, de 42 de ani, care locuiesc in momentul de fata in Luton, au fost arestate pentru multiple furturi comise in perioada februarie-martie a acestui an. Cele doua au furat bani, dar si produse din magazine sau telefoane mobile, relateaza hillingdontimes.co.uk.

Una dintre femei, Viorica Calescu (foto stanga), a mai fost acuzata ca a furat o geanta de la o femeie.

Romancele au fost condamnate la 58 si la 40 de saptamani de detentie, urmand sa fie deportate. Barabas urmeaza sa paraseasca Regatul Unit in iunie, in timp ce Calescu va fi deportata in iulie.

Decizia de deportare a fost luata de Ministerul de Interne dupa ce politistii care au anchetat cazul au stabilit ca cele doua au fost prinse furand in mai multe state europene.

“Aceste femei si-au pierdut dreptul de a trai in Marea Britanie din cauza infractiunilor pe care le-au facut aici, si peste hotare“, a declarat Shaun Woods, consilier in St. Albans.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.