Românii din Spania o așteaptă cu proteste pe Dăncilă la Madrid

Diaspora din Spania a pregătit un protest la sosirea Vioricăi Dăncilă la Madrid. Mai mulți români s-au strâns în fața Palatului Zarzuela, acolo unde regele Felipe al VI-lea o va primi pe șefa guvernului de la București. 

”Doamna Dancila, va asteptam cu bratele deschise!!!”. Este mesajul postat de un român pe pagina de Facebook ”Diaspora Europeană”, cu puțin timp înaintea sosirii premierului Viorica Dăncilă la Madrid.

Mario Mocan este și cel care i-a îndemnat pe românii din Spania să o aptepte pe Dăncilă cu un protest.

”Fac un apel către comunitatea Română din Madrid și provinciile învecinate. Facem un sacrificiu să ne întâlnim cu toții să îl ajutam pe Regele Felipe să o întâmpine cum se cuvine pe doamna Prim Ministru. Să arătam că nu am uitat cum ne-au gazat și bătut pe 10 August. Să le arătam că democrația nu se face prin folosirea organelor statului în mod abuziv și în scopuri personale? Ce ziceți oameni faini?”, a scris Mocan acum câteva zile?

Publicată de Mario Mocan pe Miercuri, 5 Septembrie 2018

Imaginile postate joi pe Facebook arată un grup de români cu pancarte în limba spaniolă și română, în apropierea Palatului Zarzuela, acolo unde regele Felipe al VI-lea o va primi pe șefa guvernului de la București.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.