Romii care au batut o asistenta in fata Spitalului Judetean, de negasit. Dormeau in masini de peste o saptamana

Romii care au bătut o asistentă în fața Spitalului Județean din Timișoara sunt în continuare de negăsit. Surse din cadrul spitalului spun că agresorii locuiau acolo în mașini, de peste o săptămână. Se pare că ar avea o rudă internată pe secția de chirurgie.

Incidentul petrecut duminică seară în fața Spitalului Județean din Timișoara a fost dar una dintre problemele create de romi în zonă, după mai bine de o săptămână de când locuiesc acolo în mașini. Timișorenii de la blocurile învecinate povestesc că romii le-au creat constant probleme. Făceau zgomot, își făceau nevoile pe spațiile verzi din apropiere și erau recalcitranți, agresând verbal trecătorii.

Oamenii spun că până la sosirea romilor, zona era frecventată de polițiști care aplicau constant amenzi pentru parcări ilegale, însă de atunci nimeni nu a mai făcut verificări.

Grupul a sosit cu mai multe microbuze și mașini în zonă și a stat acolo până la scandal. După ce au agresat asistenta toți romii au dispărut din zonă însă au abandonat unele dintre autoturisme, cu numere de înmatriculare străine. Polițiștii timișoreni păzesc acum zona spitalului și așteaptă ca unii dintre cei implicați în scandal să revină pentru a recupera autoturismele. Oamenii legii încearcă acum să afle cine persoana internată pentru a putea identifica rudele agresive.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.