Romii care l-au bătut pe tânărul din Lugoj au fugit din țară. Poliția i-a dat în urmărire internațională

Polițiștii dau asigurări că veghează la siguranța publică și că lucrurile nu au scăpat de sub control la Lugoj, iar cei care încalcă legea, mai devreme sau mai târziu plătesc pentru faptele lor. Asta chiar dacă doi, dintre cei trei indivizi care l-au snopit în bătaie pe tânărul de 24 de ani, nu sunt prinși nici la o săptămână după comiterea faptelor.

Mai multe surse susțin că, cei doi nu ar mai fi în țară, la ora actuală, și că sunt tot mai puține șanse ca polițiștii lugojeni  să-i găsească, chiar dacă le cunosc identitatea.

“Cei doi bărbați sunt dați în urmărire națională și internațională, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare pentru 30 de zile. Polițiștii efectuează verificări în vederea depistării și prinderii celor doi”, a declarat Ionuț Bocancea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Deși tânărul bătut a dezvăluit că mătușa sa a fost amenințată că vor fi omorâți dacă nu-și retrage plângerea, polițiștii susțin că la ora actuală nu au cunoștință de aceste amenințări și nu au niciun dosar deschis în această speță.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.