Roxana Ţif, campioană naţională de cadeţi

Trei luptători şi luptătoare, aparţinând Clubului Sportiv Şcolar Lugoj şi centrului satelit de la Mănăştiur, au urcat pe podiumul finalei Campionatului Naţional Individual de Cadeţi (16-17 ani), pentru stilurile lupte libere, masculin, lupte libere feminin şi lupte greco-romane, desfăşurat în perioada 8-11 iunie, la Botoşani, în Sala polivalentă “Elisabeta Lipă”.

Cea mai bună comportare a avut-o aşa cum era de aşteptat multipla medaliata naţională şi internaţională, Roxana Ţif, descoperită de antrenorul emerit Avrămuţ Todorescu la Şcoala George Gârda din Mănăştiur.

Sportiva s-a impus fără probleme la categoria 43 kg, învingând în finală o adversară din Craiova, devenind astfel campioană naţională.

Ţif a fost urmată pe podium de Amalia Popovici de la Mănăştiur, categoria 49 kg şi Otniel Ritter, categoria 54 kg-stilul greco-romane, ambii sportivi fiind medaliaţi cu bronz.

Alţi doi luptători, Otniel Ritter la 58 kg-stilul greco-romane şi Ardelean Doru la 76 kg-stilul libere s-au clasat pe locul şapte.

“A fost o competiţie puternică cu peste 400 de sportivi participanţi la toate stilurile. Evoluţia luptătorilor lugojeni au fost bună, iar cei care au obţinut medalii merită felicitaţi”, a spus profesorul Avrămuţ Todorescu, de la CSŞ Lugoj.

Finala moldoveană a reprezentat un criteriu de selecţie la Campionatul European şi Mondial.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.