Roxana Țif, locul cinci la Campionatul Mondial

Luptătoarea Clubului Sportiv Școlar Lugoj, Roxana Țif (17 ani) s-a clasat pe locul cinci la Campionatul Mondial de cadeți ce se desfășoară în aceste zile în Grecia, la Atena.

Sportiva a luptat ieri, 7 septembrie, pentru medalia de bronz, în limitele categoriei 43 de kg cu indianca Neelam Neelam, care s-a impus cu 6-4.

“Locul cinci la un Campionat Mondial este un rezultat remarcabil.  Roxana a avut un an de excepție cu aur national, aur european și aur la internaționalele din Bulgaria, Turcia și România. Sunt puțini sportivi care într-un an pot aduna atâtea rezultate, totul culminând cu o participare notabilă la mondiale. Roxana Țif merită toate felicitările și sperăm să continue la același nivel de performanță și în anii care urmează”, a spus profesorul Laurențiu Macarei, care alături de antrenorul emerit Avrămuț Todorescu au descoperit-o și pregătit-o pe luptătoare la centrul satelit al CSȘ de la Școala George Gârda din Mănăștiur.

Roxana Țif este de trei ani componentă a lotului național de lupte feminine, cantonat la Liceul Mircea Eliade din București.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *