Roxana Țif luptă pentru medalia mondială de bronz

Luptătoarea Roxana Țif (17 ani), legitimată la Clubul Sportiv Școlar Lugoj, va lupta astăzi (7 septembrie), în cadrul reuniunii de la ora 17.30, pentru medalia de bronz în limitele categoriei 43 kg, în cadrul Campionatului Mondial de Cadeți, ce are loc la Atena în perioada 5-10 septembrie.

Sportiva, provenită de la centrul satelit al CSȘ Lugoj, ce funcționează pe lângă Școala George Gârda din Mănăștiur, în prezent componentă a lotului național feminin cantonat la București, a trecut în optimi cu 11-2 de ecuadorianca Fernanda Nicole Aldaz Lopez, în sferturi cu 4-2 de mongola Enkhzul Batbaatar și a cedat în semifinală în fața japonezei Umi Ito.

Roxana Țif a câștigat în 27 iulie, la Campionatul European de la Sarajevo, medalia de aur și titlul de campioană europeană de cadeți, la categoria 43 kg.

Luptătoarea, formată la Mănăștiur și Lugoj sub îndrumarea antrenorilor Avrămuț Todorescu și Laurențiu Macarei, mai deține un titlu continental cucerit în 2016, un titlu balcanic obținut în 2015 și medaliile de aur ale Turneelor Internaționale ale Bulgariei, Turciei și României, din 2017.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *