Rudimental, Sigala si Dubioza Kolektiv, primele nume anuntate de Revolution Festival

Organizatorii Revolution Festival au anunțat, vineri, primele nume care vor urca pe scenele festivalului de la Timișoara, aflat la a treia ediție. Printre cei anunțați se numără Rudimental, Sigala și Dubioza Kolektiv.

Revolution Festival crește anul acesta, urmând să se desfășoare pe parcursul a trei zile, tot la Muzeul Satului din Timișoara. De asemenea, o altă noutate este că, în premieră, festivalul va fi deschis non-stop vizitatorilor.

Evident, toată lumea este curioasă de line-up, așa că organizatorii au anunțat, vineri, și primele nume. Astfel, în 1-3 iunie, la Timișoara vor cânta eroii muzicii electronice Rudimental și Sigala, legendele metalului Eluveitie, favoriții publicului Dubioza Kolektiv și celebrii DJ Dubfire și Lee Buridge.

Alături de aceștia vor mai concerta GBH (UK), Infected Rain (MOL), Bleed Someone Dry (ITA), Last Hope (BUL). Iar asta doar pe scena Xtreme. Pe alte scene vor fi Macanache și The Putreds, Alternosfera, Șuie Paparude, BAB, All Friends Band și mulți alții.

Pe scena Music Guru vor urca Rudimental și Sigala. La scena Electric Apex îi veți putea vedea pe Dubfire, și Lee Burridge, în timp ce cei de la Sunwaves Festival îi vor aduce pe cei mai importanți DJ ai lor, printre care Premiesku, Priku, Mahony sau Dobrikan.

Fanii Drum’n’Bass îi vor putea vedea pe LTJ, care vor fi acompaniați de duo-ul britanic Delta Heavy. Alături de ei vor mai performa Gojira & Planet H și K-Lu.

Biletele early bird vor fi disponibile din 27 martie, la un preț de 79 de lei pentru toate cele trei zile de festival, urmând ca după închiderea promoției acestea să coste 99 de lei. În ziua festivalului abonamentele vor putea fi cumpărate cu 125 e lei, iar prețul pentru un bilet de o zi va fi de 65 de lei. Intrarea, ca și în anii precedenți, va fi gratuită pentru cei care au bilete la EXIT/EXIT Adventure.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.