Rupere de nori in apropiere de Lugoj; grindina cat oul de porumbel!

Mai multe localitati din apropierea Lugojului au fost afectate de o furtuna puternica.

Initial Lugojul a fost pus sub avertizare de vreme rea, insa luni seara, in jurul orelor 21.10 alerta de furtuna violenta a fost retrasa. Daca la Lugoj nu au fost inregistrate probleme, la Visag a cazut grindina.

Mai multi localnici au declarat ca vantul a suflat cu putere, iar cantitatea de grindina cazuta a fost insemnata. “Practic, o puteai lua cu lopata. Nu stiu ce e pe camp. Ne-am speriat tare.Avem de recoltat graul, nu stiu ce o sa mai gasim in camp. Norul a venit dinspre Caras-Severin”, a declarat o femeie din Visag.

Primarul comunei Victor Vlad Delamarina, Ion Cardas, a declarat ca nu au fost semnalate probleme deosebite si a sustinut la randul lui ca grindina s-a abatut asupra localitatii Visag. ”La Visag a cazut piatra. Avem probleme cu curentul. Cel putin trei sate din comuna sunt in bezna. Speram ca ENEL sa intervina rapid si oamenii sa nu fie nevoiti sa stea pe intuneric. Norii s-au mai retras. Numai Dumnezeu stie ce mai urmeaza”, a declarat Cardas, care spune ca Herendestiul si Honoriciul sunt localitatile cu probleme in alimentarea cu energie electrica.

Intreaga zona ramane sub cod gaben pana miercuri la ora 4.

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.