S-a grăbit să ajungă în vacanță; a murit în spital iar copilul și soția sunt în comă.

Un român care se grăbea să ajungă în vacanţă în Grecia  a provocat un accident teribil în Bulgaria. A murit la spital iar soţia şi băiatul lui sunt în comă. Un tir înmatriculat în Turcia şi patru autoturisme în care erau români, au fost implicate în accident.

Bărbatul plecase din Balş duminică de dimineaţă, alături de alte patru familii prietene. Mergeau în vacanţă în Grecia, în coloană. Cu el în maşină era soţia lui şi fiul lor de 9 ani. Ploua, drumul era aglomerat.

În apropiere de Mezdra, pe E 79, șoferul a apăsat pedala de acceleraţie. A intrat în depăşire pe pod, în curbă, pe dublă linie continuă. În faţă i-a apărut un TIR înmatriculat în Turcia. Şoferul acestuia a încercat să evite impactul, a tras de volan dreapta, a fost aproape să cadă cu mastodontul de pe pod, de la peste 20 de metri înălţime.

Impactul nu a mai putut fi evitat, iar maşina românilor a fost făcută praf. Bărbatul, soţia şi băiatul lui au fost preluaţi inconştienţi şi duşi la spital. Bărbatul de 44 de ani a murit acolo. Soţia şi copilul sunt şi acum în comă.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.