S-au oprit iar lucrările la ștrand! Mocnește un nou conflict.

Lucrările la ștrandul din Lugoj s-au oprit din nou, de aproximativ două săptămâni. Constructorul dă vina pe vremea de afară și spune că nu riscă să facă nimic din cauză că ar putea să înghețe și toată munca ar fi în zadar.

“Nu se poate lucra, pentru că e frig. Nu se poate pune gresie, pentru că noaptea îngheață și nu vrem să riscăm. În plus că am izolat lucrările acum câțiva ani în urmă, vreo patru ani, și izolația nu mai corespunde și trebuie să izolăm din nou pe cheltuiala noastră, ca după să putem să punem gresia”, a declarat  Ianoș Mate, patronul societății care execută lucrările la ștrand.

Pe de altă parte, acesta a declarat că va cere o reducere a perioadei de garanție a lucrărilor din cauză că proiectul a fost blocat patru ani de zile.

“O să cer o reducere a garanției, pentru că nu mai corespunde contractului nostru, pentru că noi dacă terminam în șase luni se putea garanta. Acum, după ce am avut abandonată lucrarea patru ani de zile, eu nu mai pot să dau garanția de 20 de ani. Și atunci o să chemăm un expert pe fiecare ramură și o să stabilim”, a mai spus Mate, care a adăugat că deși nu câștigă nimic la această lucrare, nu mai are alte neînțelegeri cu Primăria Lugoj.

Solicitarea constructorului pune în dificultate Primăria, pentru că garanția este unul dintre principalele criterii cu care Matcon a câștigat licitația pentru execuția lucrărilor. Contactat, Francisc Boldea a spus că momentan nu poate face declarații în legătură cu acest subiect, deoarce se află într-o ședință.

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *