Salariile angajaților din Primărie, egalizate

Noua lege de salarizare a func­ționarilor din admi­nis­tra­ție, intrată în vigoare la în­ceputul acestei luni, pre­ve­de o creștere salarială pentru primar și viceprimar, astfel încât aceștia vor fi cei mai bine plătiți funcționari, dar și o egalizare a venitului an­ga­ja­ților care sunt încadrați pe aceleași funcții, indiferent de serviciul din care fac parte.

Chiar dacă nu toți vor avea salarii mai mari, este sigur, însă, că nici un venit nu va fi redus.

“Am avut o discuție cu a­proape toți cei 31 de șefi de birouri și servicii aparți­nă­toare de primărie și prin aplicarea noii grile va trebui să ne încadrăm undeva la 14 mi­li­oa­ne de lei din cei peste 16 milioane aprobați în buget. În sa­larizarea nouă niciun an­ga­jat nu va lua mai puțini bani, dar vor fi aduse la a­ce­lași nivel veniturile de pe a­celeași funcții”, a explicat Francisc Boldea, primarul Lu­go­jului.

Autoritățile locale au anunțat că la elaborarea noii grile de salarizare s-au consultat cu sindicatele la care sunt afiliați funcționarii din Primăria Lugoj, o parte dintre aceștia aparținând de Sindicatul din Primăria Municipiului Timișoara.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.