Scandal cu focuri de armă letală, in Complexul Studentesc din Timișoara

Scandalul izbucnit duminică dimineață într-un club din zona Complexului Studențesc a mobilizat toate forțele de ordine din Timiș. Șase bodyguarzi implicați în altercație au fost reținuți, iar un individ este căutat de poliție pentru că a tras cu pistolul cu glonț în plină stradă.

Totul ar fi pornit duminică în jurul orei 7 dimineața, în interiorul clubului și a continuat în stradă. Șase bodyguarzi s-au luat la bătaie cu un bărbat, client al localului. Acesta se pare că ar fi cetățean american de etnie sârbă.

S-a bătut de unul singur cu cei șase agenți de pază, iar, la un moment dat, bărbatul a ajuns în dreptul mașinii sale parcate în imediata apropiere a localului. A reușit să deschidă portbagajul și a scos un pistol cu glonț cu care a tras. A sărit apoi în mașină și a fugit, însă a abandonat autovehiculul la câteva străzi distanță de locul scandalului și a dispărut.

Polițiștii și jandarmii au ajuns și ei la club și, pentru a afla ce s-a întâmplat, au dus mai multe persoane la audieri la Secția 2 Poliție Timișoara.

Oamenii legii au văzut și imaginile de pe camerele de supraveghere montate în club și în zonă și au reținut șase persoane, cu toții bodyguarzi, dintre care unul în timpul liber.

Ei îl caută acum și pe cel care a tras cu pistolul, pentru a lua împotriva sa măsurile legale ce se impun. Cei șase oameni de ordine, spun polițiștii, sunt cercetați acum pentru tulburarea ordinii și liniștii publice dar și pentru purtare abuzivă.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *