Scandal în Primăria Lugoj. Primarul și vicele s-au certat sub ochii subordonaților

Mai mulți angajați din Primăria Lugoj ar fi fost martori, marți, la o ceartă dintre primarul Francisc Boldea și viceprimarul Cristian Galescu. Conform surselor din administrația locală, incidentul ar fi pornit de la faptul că Francisc Boldea i-ar fi reproșat lui Cristian Galescu că nu respectă programul de lucru și că nu se interesează de investițiile Lugojului. Replica vicelui l-ar fi înfuriat la culme pe primar. Conform surselor menționate, Galescu l-ar fi amenințat pe Boldea că va face publice lucruri pe care le-a aflat de la constructorul ștrandului și cel al bazinului acoperit.

Contactat de către Lugojeanul, viceprimarul Cristian Galescu nu a confirmat conflictul cu primarul Francisc Boldea. „Ați înțeles greșit. Întotdeauna între mine și domnul primar au existat diferențe de opinii, e logic asta. Fiecare avem părerile lui și fiecare vede lucrurile în mod diferit. Dar asta nu însemnă că…Una-i una, alta-i alta! Putem avea opinii diferite, nu a fost nimic ieșit din comun. Asta se poate întâmpla, dar întotdeuna, la final putem să găsim o rezolvare. Într-un fel sau altul!”, a declarat Galescu, pentru Lugojeanul.ro

Am încercat să-l contactăm și pe primarul Francisc Boldea, dar nu a răspuns la telefon. Conform surselor noastre, la întâlnirea convocată astăzi, de la ora 18, la sediul PSD Lugoj, Francisc Boldea se pregătește să ceară retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Cristian Galescu și demiterea acestuia.

„Nu văd cum ar putea face asta!”, a comentat Galescu informația.

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.