Scandal între primărie, teatru şi asociaţia FOA! Profesorii, acuzaţi de primar că bagă bani în buzunar după bunul plac (VIDEO)

Profesorii asociaţiei Fusion of Arts, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Şcolii de Arte de pe strada Bucegi, au fost daţi afară, vineri dimineaţa, din biroul primarului Boldea. Aceştia susţin că, după ce au primit o hârtie prin care erau înştiinţaţi că nu sunt în legalitate, au cerut audienţă la primar pentru lămuriri, moment în care edilul şef i-a luat la întrebări şi într-un final i-a îndrumat spre teatru.

La teatru, a avut loc o discuţie la care a participat directorul şi contabilul Casei de Cultură a Municipiului. Profesorii s-au plâns de problema chitanţelor, despre care primarul a precizat că nu ar fi legale, dar şi de alte probleme cu care se confruntă, cum ar fi starea deplorabilă a incintelor în care au loc cursurile.

Asociaţia FOA susţine cursuri extracurriculare cu mai bine de 400 de elevi. Primarul Boldea nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *