Scandal la Academia de Poliţie din cauza probei la istorie. Reacția lui Godină

Poliţistul Marian Godină continuă atacurile la adresa Academiei de Poliție după examenul de admitere pe care l-a susținut marți.

Godină, care a luat nota 7,50, consideră că vor lua examenul doar cei care “au ghicit cele mai multe răspunsuri corecte”, spunând că “cel care a conceput subiectele şi-a bătut joc de munca multor tineri care au consumat timp, energie şi bani”.

Într-una din postările sale de pe Facebook, pe acest subiect, polițistul spune că “din informaţii precise, mai multe grile de corectare au fost greşite, iar acum se ia în calcul o recorectare a lucrărilor”.

“Eu nu mă voi mulţumi cu asta. Va trebui verificat care dintre cei cu note mari au bifat răspunsurile «corecte», conform grilelor de corectare greşite. Au fost întrebări simple la care ei nu aveau cum să dea răspunsurile greşite, numai în cazul în care deja ştiau că li se vor considera corecte. Şi tare mi-e că ne-am cam luptat cu mori de vânt. Eu promit că voi face tot ce îmi stă în puteri ca cineva să răspundă pentru ce s-a întâmplat azi. Nu mă voi mulţumi cu o recorectare şi cu o notă mai mare. Vor trebui să răspundă, fie pentru prostie ceea ce se va spune, fie pentru ticăloşie, ceea ce se va nega. Domnule rector al Academiei de Poliţie, pentru acest circ ar trebui să vă daţi demisia simultan cu recorectarea. V-aţi bătut joc de emoţiile a mii de tineri şi părinţi care astăzi au plâns”, a scris Godină.

Academia de Poliție 2017Găsiți diferența între varianta b și cVai de capul lor…noroc că era d varianta bună și să zicem că nu a influențat cu nimic.

Posted by Marian Godina on 8 August 2017

Academia de Poliție a a comunicat că se va ţine cont de răspunsul corect, nu de barem.

 

”Încep să înțeleg de ce am luat nota asta la istorie.
Niște cretini!
Nu trebuie contestații, trebuie plângeri penale. Eu nu mai am când să fac contestație pt că am plecat din București, dar pentru o plângere am să îmi fac tot timpul.
Sau asta nu e îndeplinire defectuoasă a unei îndatoriri de serviciu?”,
a continuat polițistul.

O altă întrebare, un alt răspuns greșit. Profesorul de istorie care a conceput această întrebare a considerat că ambele…

Posted by Marian Godina on 8 August 2017

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *