Scandal urias la sedinta de la Primaria Capitalei. Viceprimar: “Mai multi politisti au fost raniti” VIDEO

Busculada la sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti a fost intrerupta, joi, in urma unui scandal izbucnit dupa ce politistii locali au impiedicat accesul mai multor cetateni care au vrut sa intre la sedinta. In urma scandalului, primarul general, Gabriela Firea, a parasit sedinta.

Scandalul a izbucnit dupa ce mai multor bucuresteni care au venit sa participe la sedinta le-a fost interzis accesul in sala, la un moment dat creandu-se busculada. Oamenii au fost tinuti la usa peste o ora si jumatate, timp in care au existat imbranceli cu politistii locali si cu angajati ai primariei.

“Avem dreptul de a intra in sala de sedinte. Dumneavoastra incalcati legea, au strigat o parte din oamenii tinuti in fata usii inchise”, a strigat o femeie din grupul celor care au venit sa participe la sedinta CGMB.

“Daca mai sunt cetateni pe strada care vor sa participe la sedinta noastra, ii poftim in sala”, a comentat un consilier PSD, spunand ca “deja i s-a facut greata”.

Sedinta a fost interupta pentru aproximativ o jumatate de ora, iar primarul Capitelei, Gabriela Firea, a plecat din sedinta.

Viceprimarul Aurelian Badulescu a spus ca oamenii care au reusit in cele din urma sa intre la sedinta vor fi legitimati la iesire.

“Persoanele neautorizate care au patruns in primarie vor fi legitimate la iesire, pentru ca mai multi politisti locali au fost raniti”, a spus Badulescu.

Sedinta a fost reluata dupa aproximativ jumatate de ora, fiind condusa de Orlando Culea.

“Regulamentul spune clar ca cei care vor sa participe la sedintele CGMB trebuie sa trimita o cerere la Consiliu cu cel mult 48 de ore inainte. Vreau sa stiu si eu ce reclamatii au”, a spus presedintele de sedinta, Orlando Culea.

In replica, o femeie i-a spus ca au facut cereri pentru a participa la sedinta CGMB, dar nu li s-a raspuns. Femeia a fost evacuata imediat din sala de catre politistii locali, la solicitarea lui Orlando Culea. Odata cu ea, au parasit sedinta si ceilalti cetateni, iar scandalul a reinceput pe holurile Primariei. La sediul Primariei au sosit si un echipaj de Politie, dar si un echipaj SMURD, dupa ce reprezentantii Primariei au reclamat ca trei politisti locali au fost raniti.

Primarul general Gabriela Firea a a avut imediat dupa sedinta o interventie telefonica la Antena 3, in care a spus ca, in urma incidentelor, trei politisti locali au fost raniti, drept pentru care vor fi facute plangeri penale. Firea a afirmat ca, in urma scandalului de joi, trei politisti locali au fost raniti, drept pentru care vor fi facute plangeri penale.

La sediul Primariei au sosit un echipaj SMURD, precum si un echipaj de Politie. Gabriela Firea a mai spus ca pe unele dintre persoanele responsabile de incidentele de joi chiar ea le-a invitat la sedinte, insa fie nu au venit, fie au avut un comportament nepotrivit.

sursa: stirileprotv.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *