Şcoala de Muzică din Lugoj a primit o pianină nouă din partea Clubului Rotary

În urma Balului de caritate al Clubului Rotary Lugoj, care a avut loc pe 10 decembrie 2016, voluntarii clubului lugojean, ajutaţi de cei care au participat la seara festivă, au donat Şcolii Gimnaziale de Muzică „Filaret Barbu” o pianină nouă. Instrumentul va fi folosit în cadrul şcolii.

Pianina digitală mobilă Yamaha a costat peste 1.000 de euro, întreaga sumă fiind adunată în urma tombolei organizate în cadrul balului din decembrie.

„Clubul Rotary Lugoj doreste sa multumeasca astfel tuturor sponsorilor si colaboratorilor care au participat la Balul mai sus mentionat pentru prezenta lor care a facilitat acest proiect precum si pe celelalte care vor urma. Dorim in acelasi timp sa-i multumim domnului Constantin-Tufan Stan pentru toata activitatea sa desfasurata in interesul culturii lugojene, si sa il asiguram in continuare de sprijin in minunatele proiecte pe care domnia sa le va intreprinde in viitor”, au declarat reprezentanţii Rotary Lugoj într-un comunicat de presă.

De-a lungul anilor, Clubul Rotary Lugoj s-a implicat în zeci de proiecte caritabile la nivelul municipiului, printre cele mai importante fiind cele cu spitalul municipal. Ultimul proiect de anvergură a constat în transportul a peste 200 de paturi la unitatea medicală, de la cluburi partenere din Germania.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *