Scrisoarea anti-Dragnea, 50 de semnături

Adrian Țuțuianu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea, a anunțat, la B1 TV,  că 50 de parlamentari PSD au semnat scrisoarea anti-Dragnea, iar numărul acestora continuă să crească.

Țuțuianu a mai avertizat că dacă Liviu Dragnea nu pleacă de la șefia partidului e posibil ca unii dintre acești parlamentari să plece din PSD, urmând ca partidul să piardă majoritatea în Parlament și, prin urmare, guvernarea.

Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu semnează o scrisoare prin care cer demisia imediată a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor. Potrivit lui Adrian Ţuţuianu, măsurile prezentate în scrisoare sunt susţinute de mulţi lideri judeţeni ai PSD, iar documentul va fi discutat în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, convocat vineri la prânz.

Cu o zi înainte de CeXn, atât Liviu Dragnea, cât şi cei care îi sunt împotrivă poartă negocieri dure cu filialele care nu au luat  încă o decizie în poziţionarea faţă de scrisoarea în care disidenţii îi cer demisia lui Dragnea. În mod normal, negocierile se duc pe bani sau pe funcţii. Surse din partid au declarat că negocierile pe funcţii sunt relative, întrucât Liviu Dragnea nu are ce funcţii să acorde acum, iar contractele de la Ministerul Dezvoltării, condus de Paul Stănescu, care merg către primari şi baroni, au fost semnate deja. Pe de altă parte, foarte importanţi sunt parlamentarii din judeţe, şi mai ales din filialele anti Dragnea, întrucât dacă nu se obţine debarcarea lui Dragnea, aceştia se pot întoarce împotriva PSD, şi pot răsturna majoritatea parlamentară.

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.