Se asfaltează străzile din cartierele vecine cu Unitatea Militară

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că în această perioadă vor începe lucrările de asfaltare a cartierului de blocuri de lângă unitatea militară, de pe strada Timi­șoa­rei și a cartierului de case de pe locația fostei unități de infanterie, dezafectate.

Execuția în teren este asigurată de două firme din Timișoara.

“Atât în cartierul Militari, cât și în cartierul de pe strada Timișoarei 110, unde anul trecut am avut probleme cu una dintre cele două firme care au câștigat proiectul de modernizare, urmează să se pună asfalt pe străzi. A fost pregătită partea de rezistență a drumurilor și a locurilor de parcare și am fost anunțat că, de acum încolo, se poate începe asfaltarea, sperăm noi chiar de săptămâna asta, cel târziu săptămâna viitoare. În cartierul Militari avem programate străzile 3, 4 și 5 plus vreo 40 de locuri de parcare, iar la blocurile de pe Timișoarei 110 se va asfalta drumul principal, care este din beton, și mai multe locuri de parcare”, a precizat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

În cartierul de case Militari, unul dintre cele mai noi din municipiu, lucrează societatea Superconstruct din Timișoara, iar la blocurile situate vis-à-vis de stația de benzină de la pasarela pietonală din Cotu-Mic execuția celui de-al doilea proiect din programul de modernizare al cartierului este asigurată de societatea Axela, tot din Timișoara.

Axela a câștigat proiectul de plombare a drumurilor asfaltate, din lunile iunie-iulie și asfaltarea unui lot de opt străzi licitate anul trecut (Splaiul Tinereții, Lăcrămioarele, Gării, Crinilor, Nera, Brediceanu nr.16-acces garaje, Cornet și Coș­buc), dintre care o parte au fost deja realizate (Splaiul Ti­nereții, Lăcrămioarelor, Găr­ii).

sursa: redesteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *