Se dau subvențiile pentru încălzire; banii se ridică de la Primărie

În perioada 16-18 ianuarie, lugojenii ce și-au depus do­sarele pentru ajutor de în­căl­zire cu lemne și s-au în­cadrat în condițiile impuse, se pot prezenta în intervalul orar 11,30-15,30 la casieria din cadrul Primăriei, pentru ridicarea banilor.
Astfel, Direcția de Asis­ten­ță Socială Comunitară Lu­goj urmează să împartă celor 32 de  beneficiari de aju­toare de încălzire, suma totală de 4.890 lei celor ce și-au depus cererile până la data de 20 noiembrie 2016.

”Beneficiarii ajutorului de încălzire cu lemne pot rid­i­ca, în perioada 16-18 ia­nua­rie, subvenţia aferentă se­zo­nu­lui rece 2016-2017, de la ca­sieria Direcţiei de Asis­ten­ţă Socială Comunitară, par­ter, camera 10. Sumele de ridicat variază între 80 lei şi 270 lei pentru pe­ri­oad­a sezonului rece şi pot fi ridicate doar de către titu­la­rii ajutorului de încălzire pe baza buletinului sau a cărţii de identitate”, a declarat An­gelica Rus, purtătorul de cu­vânt al Primăriei Lugoj.

Prin­tre beneficiari se re­gă­sesc persoane singure ori fa­milii cu domiciliul sau re­şe­dinţa în municipiul Lugoj sau în satele aparținătoare, Tapia și Măguri, a căror ve­nituri minime pe membru de familie nu depăşesc su­ma de 615 lei.

Pentru ajutoarele afe­ren­te încălzirii cu gaz și e­ner­gie electrică, potrivit pre­vederilor legale, plata acestora se va face direct la furnizori. Astfel după emi­te­rea facturilor de către a­ceștia, beneficiarii vor avea facturi mai mici de achitat.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.