Se inchide circulatia prin Pasajul Jiul din Timisoara, pentru cateva zile

Circulația prin Pasajul Jiul va fi închisă pentru câteva zile. Restricția de circulație este instituită de vineri, 10 noiembrie, ora 9 dimineața. La finalul acestei săptămâni se vor efectua lucrări de modernizare la pasaj.

În acest weekend se închide circulația prin Pasajul Jiul pentru efectuarea lucrărilor de modernizare. Circulația va fi redeschisă în seara zilei de duminică, 12 noiembrie.

„Comisia de circulaţie de la nivelul municipiului Timişoara a aprobat închiderea totală a traficului pe sub pasajul Jiul, începând de mâine, vineri, 10 noiembrie 2017, de la ora 9 dimineaţa, pentru efectuarea lucrărilor de modernizare. Măsura de interzicere a traficului prin pasajul de sub calea ferată este valabilă până în seara zilei de duminică, 12 noiembrie 2017”, transmite Direcția de Comunicare din Primăria Timișoara.

Potrivit unor surse din Primăria Timișoara, în acest sfârșit de săptămână se efectuează ultimele lucrări la trecerea pe sub calea ferată de la Jiul. Traficul ar urma să fie deschis pe toate benzile din pasaj duminică seara.

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.