Se inchide o noua portiune din autostrada A1

Şoferii care folosesc autostrada A1 în drum spre Sibiu vor fi lipsiţi timp de peste două luni, în septembrie, octombrie şi noiembrie, de o nouă porţiune din drumul rapid. 

Obligaţi să „coboare” de pe autostrada A1 la Margina, în prima jumătate a lunii septembrie şoferii vor fi obligaţi să urce din nou pe acest drum doar de la Simeria şi nu de la nodul de intrare aflat la intrarea în municipiul Deva. Aşadar, în perioada 3 septembrie – 15 noiembrie, porţiunea dintre km 353+660 și km 368+650, tronsonul cuprins între nodul rutier Deva și nodul rutier Simeria, va fi închis circulaţiei, iar traficul va fi deviat pe DN 7.

Restricţia se va realiza la solicitarea antreprenorului care se ocupă cu construcţia lotului 4 din autostrada Lugoj – Deva, fiind cerute ca urmare a executării lucrărilor necesare pe porțiunea de autostradă dintre Deva și Simeria, care realizează conexiunea între cele două segmente de autostradă, Lugoj – Deva și Deva Orăștie.

Anunţul restricţionării, anunţată printr-un comunicat al Primăriei Deva, mai precizează că orice deteriorare adusă carosabilului, în această perioadă, ca urmare a traficului greu ce va tranzita orașul, va fi suportată de firma constructoare. Vă reamintim că ruta pe DN 7 traversează Deva.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.