Se monteaza grinzile la doua pasaje de pe lotul 4 din autostrada Lugoj–Deva

Șoferii care vor folosi intrarea dinspre Deva a autostrăzii spre Orăștie vor avea de așteptat pentru accesul pe șosea, pentru perioade de câte 30 de minute. Totul cu un scop bun, constructorul montează o serie de grinzi la două pasaje de pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj–Deva.

O serie de restricții de circulație sunt valabile începând e marți timp de zece zile, pe DN 76. De asemenea, vor fi probleme și cu accesul pe autostrada Deva – Orăștie.

Constructorul care lucrează la Lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj – Deva va executa o serie de lucrări de montare a grinzilor prefabricate la două pasaje, motiv pentru care se impun anumite restricții pe DN 76. Astfel, se va închide circulația rutieră pentru perioade de 30 de minute la intervale de 2 ore, pe DN 76, sectorul de drum cuprins între km 4+135 – 4+240 (în apropiere de localitatea Bejan) și pe breteaua 4, de intrare, a Autostrăzii A1 Deva – Orăștie.

Închiderea traficului va fi semnalizată cu bariere, iar la capetele sectoarelor de drum se vor afla piloți de trafic. Participanții la trafic sunt rugați să respecte restricțiile instituite temporar.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.