Se opreste gazul pe 13 strazi din Timisoara marti, 11 aprilie

Locuitorii de pe 13 străzi din Timișoara vor rămâne marți, 11 aprilie, fără gaze naturale. Sistarea este temporară și este necesară pentru punerea în funcțiune a unei noi conducte de gaze naturale, care a înlocuit vechea instalație.

Furnizorul principal de gaze naturale din Timișoara, Delgaz Grid, a anunțat că a finalizat o importantă lucrare de investiții care a constat în înlocuirea conductelor și branșamentelor pe o lungime de peste 8,5 kilometri pe străzile Anton Pavlovici Cehov, Dimineții, Victor Hugo, Berzei, Traian Vuia și Panselelor din Timișoara, valoarea lucrărilor fiind de circa 1,4 milioane de lei.

Pentru a realiza cuplarea uneia dintre noile conducte la sistemul de distribuție a gazelor naturale, alimentarea cu gaze naturale fi sistată marți 11 aprilie, începând cu ora 9, pe următoarele străzi din municipiul Timișoara: Calea Șagului, Gavril Musicescu, Intrarea Plantelor, Hărniciei, Viitorului, Intrarea Sabinei, Victor Hugo, Ana Ipătescu, Chișodei, Fratelia, Intrarea Castanilor, Intrarea Iederei și Intrarea Onoarei.

Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *