Se reiau lucrările de modernizare de pe Timisoarei nr. 110

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că săptămâna viitoare vor fi reluate lucrările de modernizare în cartierul de blocuri de pe strada Timișoarei 110, unde execuția unei părți din proiect a fost întreruptă în vara anului trecut.

Autoritățile au reziliat contractul cu firma care a câștigat proiectul și au scos lucrarea încă o dată la licitație.

“La a doua licitație pentru modernizarea drumului de acces în cartier, reabilitarea trotuarelor și amenajarea unor noi locuri de parcare, firma care a câștigat este Axela, din Timișoara. Acum am fost înștiințați că de săptămâna viitoare vor începe lucrările așteptate de lugojenii care locuiesc în cartier și sperăm să nu mai fie probleme ca în primul caz, cu firma Agremin și să se termine în această toamnă tot ce mai este de făcut”, a spus Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Lucrările de modernizare a cartierului de blocuri de lângă unitățile militare au început în prima parte a anului trecut, dar au fost sistate după câteva luni.

Doar una dintre cele două firme care au câștigat proiectul au reușit să ducă la îndeplinire sarcinile din proiect, reușind să reabiliteze spațiile, drumurile de acces și aleile din zona blocurilor vechi, situate lângă strada Timișoarei.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *